Groeneveld vloeren

Bij Groeneveld vloeren werken we hard en zijn we ambitieus

We werken voor interessante klanten en streven naar mooie projecten. Dat doen we met bevlogen mensen.

Ons werk

Renovatie

Groeneveld Stoffeerbedrijf richt zich onder anderen op het renoveren van (onder)vloeren. Het belang van een goede vloer is bij Groeneveld bekend. Is uw bestaande (houten)vloer in een slechte staat? Neem contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden.

Nieuwbouw

Heeft u een casco woning gekocht en moet uw vloer onder handen worden genomen? Er is een ruime keuze aan type vloeren die u kunt laten leggen. Bekijk via onze pagina vloeren ons aanbod.

Onderhoud

Sommige vloeren behoeven onderhoud en sommige vloeren zijn onderhoudsvrij. Beschikt u over een vloer die onderhoud behoeft om de kwaliteit te waarborgen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ontzorgen

Onderhoud

Sommige vloeren behoeven onderhoud en sommige vloeren zijn onderhoudsvrij. Beschikt u over een vloer die onderhoud behoeft om de kwaliteit te waarborgen? Groeneveld Stoffeerbedrijf kan het onderhoud voor u uit handen nemen door structureel een moment daarvoor in te plannen.

Advisering

Door u vrijblijvend te adviseren weet u vroegtijdig waar u aan toe bent en kunnen wij samen met u schakelen. U hoeft zelf niet het wiel uit te vinden, Groeneveld Stoffeerbedrijf is al jaren actief in deze markt waardoor wij u hiermee een voorsprong verschaffen.

Advies

Productadvies

Het product waar u op loopt, is dit het product waar u wel op wilt lopen? Groeneveld Vloeren kan voor iedere situatie de best gewenste vloer voor u bepalen.

Gebruikersadvies

Op de markt zijn er vloeren met een gebruiksaanwijzing. Wellicht bent u hiervan op de hoogte en misschien wel niet. Ook zijn er vloeren die helemaal geen gebruikersaanwijzing nodig hebben. Bent u op de hoogte van al deze informatie? Groeneveld Stoffeerbedrijf zou het u graag uitleggen.

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte?

NEEM DAN CONTACT MET ONS OP