Egalisaties

Groeneveld vloeren egaliseert al decennia lang praktisch elke (probleem)vloer voor bedrijven en instellingen door heel Nederland.

Wij zorgen ervoor dat uw ondervloer strak en wanneer nodig zelfs waterpas wordt, hoe groot of klein de ruimte ook is. Ook worden alle voorbehandelingen zoals (diamant)schuren, stralen, frezen en het verwijderen van oude vloerbedekking eventueel in eigen beheer uitgevoerd.

Meer weten over onze werkwijze of wilt u een offerte aanvragen?

Neem dan contact met ons op

Egaliseren, doe het niet zelf!

In de praktijk wordt te vaak gezegd; dat kunt uw makkelijk zelf of egaliseer de vloer even.
Niets is minder waar vaak is bij het oplossen van problemen de nodige vakkennis nodig en worden externe bedrijven ingeschakeld die zich gespecialiseerd hebben in het renoveren van (onder)vloeren.
Bijvoorbeeld: het egaliseren van vloeren is geen werk voor de klusser het is een specialistisch vak Waarbij de nodige vakkennis vereist is (welke primer, welke materialen, welke voorbewerking).
Een goed vloerrenovatie bedrijf gebruikt hoogwaardige materialen, zal u adviseren en ook garantie geven op de uitgevoerde werkzaamheden.

Ondervloer advies is erg belangrijk

De praktijk leert anders of u nu kiest voor tapijt, marmoleum ,vinyl ,parket, kurk enz. Iedere vloer(bedekking) heeft zijn specifieke eisen maar als regel geldt als de basis niet goed is zal dit altijd merkbaar zijn. Een paar problemen uit de praktijk zijn: lijmresten / tapijtresten op de vloer die reageren met de nieuwe lijmen en vloeren die niet vlak en egaal zijn. Heel vaak zullen erkende bedrijven u hier over voorlichten en ook een beoordeling ter plaatsen kan een belangrijk onderdeel zijn van deze info. Gelukkig zijn de meeste problemen op te lossen maar het is belangrijk dat dit snel en vakkundig gebeurt per slot van rekening ligt hier de fundering van uw nieuw vloer. Heel vaak zullen erkende bedrijven u hier over voorlichten en ook een beoordeling ter plaatsen kan een belangrijk onderdeel zijn van deze info. Gelukkig zijn de meeste problemen op te lossen maar het is belangrijk dat dit snel en vakkundig gebeurt per slot van rekening ligt hier de fundering van uw nieuw vloer.